25 august 2018

Ce este EINSTELLEN






In Cercul de Prieteni Bruno Groening, noi facem Einstellen, aceasta fiind principala actiune pe care Maestrul Spiritual care a fost si este in continuare, B.G., ne-o pune la indemana si care functioneaza atunci cand pui suflet si Crezi!
Sa fii deschis, cu credinta in Dumnezeu si in Binele Suprem!

Bruno Groening a spus: "Daca v-ati vindecat cu ajutorul meu, sa nu-mi multumiti mie, multumiti-i lui Dumnezeu!"


Einstellen este postura de receptie a puterii divine vindecatoare, a curentului divin, supranumit si HEILSTROM. Atunci cand Heilstrom-ul curge prin tine, ai senzatii unice, precum furnicaturi, curenti calzi sau reci, senzatie de somnolenta, tresariri involuntare ale muschilor sau ...fiecare in felul sau absolut unic, in propria sa unicitate reactiva.

Cand faci Einstellen pentru tine, sau pentru altcineva, trebuie ca mai intai sa te pregatesti sa fii curat ca lacrima, ca un pahar transparent, perfect curat, un recipient in care puterea divina sa poata actiona nestingherita de murdarii si resturi.

Pentru aceasta, de la bun inceput, pe o muzica de Einstellen sau in tacere deplina, vei preda toate framantarile, toate necazurile, toate grijile, toate bolile, toate metehnele si viciile, practic tot, dar absolut tot ce te apasa si te trage in jos, tot ce simti tu in tine si in viata ta ca nu rezoneaza cu Sinele Tau mai Inalt.

Dupa ce ai "aruncat intr-un cos imaginar" toate aceste lucruri de care vrei sa scapi si a caror apasare este presanta, atunci esti pregatit sa primesti Heilstrom si te pui pe receptie.
Asezat pe scaun, in pozitia "birjarului", cu palmele deschise, asezate pe partea de sus a picioarelor, receptionam, in liniste interioara si cu deplina seninatate si abandon al Ego-ului (dupa cat poate fiecare, in functie de nivelul de constiinta, desigur), puterea vindecatoare: Heilstrom-ul.

Atunci cand acest curent circula nestingherit prin corp, el intalneste cel mai adesea multe blocaje, "lipse de coerenta sau coeziune" la nivel de organe, ca sa le numesc asa, generic.

In cateva zile, se pot instala durerile de reglementare, cunoscute in Invatatura lui Bruno sub denumirea consacrata de Regelungen. Acestea dureaza mai multe zile, o perioada mai scurta, sau chiar una foarte lunga, in functie de ..motive pe care numai Divinitatea le-ar putea "explicita". Poate in functie de afectat este organul sau organismul, sau mai ales de cauza spirituala a bolii ce exista deja localizata in acel punct devenit nevralgic.

Acesti 3 termeni importati ca atare din limba germana (Einstellen, Heilstrom si Regelungen) au acelasi inteles pentru toti oamenii care au aderat la Cercul de Prieteni (Freundkreis), fiind folositi asa, pentru a nu exista interpretari sau neintelegeri in functie de limba vorbita de fiecare.
De mentionat ca forma geometrica a cercului este forma spirituala a perfectiunii.

Dupa durerile de Regelungen (care la unii pot sa nu apara deloc, si atunci avem de-a face cu vindecari spontane!), de foarte multe ori apar vindecari, nu neaparat imediat fizice, dar pe cele sufletesti le poate sesiza fiecare.

Este bine sa participi la fiecare 3 saptamani la orele cercului la care esti inscris, pentru a putea receptiona Puterea Buna si impreuna, nu numai acasa, cand esti singur si o poti face oricand.

Cu toate acestea, Bruno a recomandat cu putere sa respectam orele de 9 dimineata si 9 seara, in functie de zona in care locuieste fiecare, pentru a face astfel simultan Einstellen grupuri mari de oameni, fiindca puterea creste exponential, netinand cont de distantele fizice.
Este deci indicat sa se faca receptia puterii tamaduitoare de cel putin 2 ori pe zi, la acele ore mentionate. Daca faci mai des, este cu atat mai bine.
Daca te poti ruga si pentru alti oameni, care simti sau stii ca au nevoie de ajutor si vindecare in viata, in situatii date, in sanatate, este foarte bine sa o faci, mai ales ca faci un bine care se rasfrange inevitabil asupra-ti (cunoscuta metafora a "bumerang"-ului, adica ce dai, aia primesti).

Ce spui si gandesti in Einstellen?
Te rogi pentru Ordine Divina in Tine si in Afara ta, pentru protectie si pentru calauzire Divina, pentru Sanatate Deplina si Credinta in Bine, trimiti Lumina si Iubire celor care au cea mai mare nevoie de ele, si il rogi pe BRUNO GROENING sa ajute!

Este minunata aceasta Invatatura, a carei putere se spune ca inconjoara ca un inel de protectie si Iubire intreg Pamantul!

Cu drag si din Iubire sincera fata de oameni,

Sinteza facuta de ManuElita :)

25 august 2018

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu