11 decembrie 2021

Minunea nu a întârziat prea mult

 



Într-adevăr, după workshop-ul Floriei pe tema întâlnirii cu îngerii (care a avut loc joi seară, pe 9) și mai ales după meditația aceea ghidată de ea, s-a petrecut Declicul. M-am oprit deodată din interesul față de cărți! Acesta este formidabilul punct de pornire! Să nu mai doresc acest subiect în mintea și în viața mea. După peste 10-12 ani de-a dreptul obsesivi în relația cu cărțile.

Într-adevăr, îngerii și ghidarea lui Bruno Groening fac minuni, din acelea nemaisperate!! 

Totodată, când cineva a povestit în acel context angelic de evitarea unui accident iminent de circulație cu ajutorul îngerilor, absolut salvator și de neînlocuit, mi-am amintit deodată, după ce îngropasem involuntar în memorie acel episod cu totul deosebit, propria mea salvare ne-echivocă de la moarte, atunci când cu traversarea complet imprudentă a străzii, la ceas de seară, când mă îndreptam spre Pet Shop.



Am fost ridicată și purtată pe aripi, condusă pe partea cealaltă a străzii, când tramvaiul și mașinile în iureș erau pe punctul să mă lovească, fără de milă. M-am trezit acolo.. adică dincolo, salvată.. Am simțit atâta recunoștință și ce conștientizare importantă a fost atunci, a doua din viață de natură angelică, după acea seară de zbucium când viața nu mai avea sens, locuiam încă în F2 ..

Voi mai reveni aici, poate, cu unele amănunte. Deocamdată vreau să-mi fixez mie niște repere, lăsându-mă antrenată în aceste mărturisiri.


Și fiindcă se apropie Crăciunul.. iar pomul deja l-am făcut..



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu